Yangın Kapısı Aptallar için

Wiki Article

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine vukuf alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Eğer bir kapının yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak müstacel çıkış bapsı namına yapı gömlek aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe bakarak sineörgüsı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan henüz rebabi kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının hediyeı elan buna sargılı olarak daha ucuz olmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mahir personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu hatmızda;

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Binaların binasına münasip kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı bünyesı ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi yahut içsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Montaj sürecinde uygulayım olarak tüm kurallara amelî şekilde yerleştirilen tenha kanatlı yangın bapsı, dünyaarı tamam açılacak şekilde kullanılır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin salt bulunduğu örgünın mideerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye aracı Yangın Merdiveni Kapısı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif tahlis yolları olarak kullanımını esenlamaktadır. 

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya girizgâhine yardımcı olacaktır.

Binanın mideinden bayağıya doğru inen betonarme merdivenler dışında, çatı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak önlaşılan yangın merdivenleridir.

Meydanında kompetan ve sertifikalı asılçılarımızın yardımları ile her projeye yaraşıklı yangın merdiveni üretimi strüktürlabilmektedir.

Z tipi yangın merdiveni ismini kuruluşlış şeklinden tuzakır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page